Vermut SOLAR (Back to the list)

Vine descobrir el fantàstic cel de Prades de la mà dels nostres guies astronòmics acreditats per la Fundació Starlight. Planetari, vermut amb aperitiu salat KM0 i observació del Sol amb telescopis especialitzats.


En què consisteix l'experiència?

- Sessió al Planetari 360º Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l'univers comentades en directe pels nostres Guies astronòmics acreditats per la Fundació Starlight. Una experiència immersiva que no et pots perdre.

- Repàs de les darreres notícies científiques relacionades amb l'univers. I recorregut virtual pels fantàstics cels nocturs del Parc Astronòmic Muntanyes de Prades.

- Observació del Sol amb telescopis automatitzats comentada pels nostres guies experimentats.

Degustació de vermut de la terra maridat amb aperitiu salat KM0.

 

A més, en aquesta sessió t'oferim:

Un viatge pel Sistema Solar en una immersiva sessió al Planetari 360º Full Dome. Ens acostarem als planetes, els seus satèl·lits i els racons més misteriosos del nostre Sistema Solar. Vols veure el Sol i les seves característiques protuberàncies? El podràs veure a través dels nostres telescopis automatitzats. T'acompanyem en aquest viatge que realitzarem amb els nostres guies astronòmics.

 

----------

 

Ven a descubrir el cielo fantástico de Prades de la mano de nuestros guías astronómicos  acreditados por la Fundación Starlight. Planetario, vermut con aperitivo salado KM0 y observación del Sol con telescopios especializados.


En qué consiste la experiencia?

- Sesión en el Planetario a 360º Full Dome con las producciones más espectaculares y simulaciones del universo comentados en directo para nuestros guías astronómicos acreditados por la Fundación Starlight. Una experiencia inmersiva que no se puede perder.

- Repaso de las últimas noticias científicas relacionadas con el universo. Y recorrido virtual por los fantásticos cielos nocturnos del Parque Astronómico Montañas de Prades.

- Observación del Sol con telescopios automatizados comentada por nuestros guías experimentados.

- Degustación de vermut de la tierra casado con aperitivo salado KM0.


Además, en esta sesión te ofrecemos:

Un viaje por el sistema solar en una sesión inmersiva en el Planetario 360º Full Dome. Acercandonos a los planetas, sus satélites y los rincones más misteriosos de nuestro sistema solar. ¿Quieres ver el Sol y sus espectaculares protuberancias? Lo podremos ver a través de nuestros telescopios automatitzados . Le acompañaremos en este viaje que realizaremos con nuestros guías astronómicos.


The activity is not available.

More information

 • Punt de trobada: Plaça dels Arbres (Prades, Tarragona). Màxim 15 'abans de l'inici de la sessió.
 • Si arriba passada l'hora d'inici de l'activitat no podrà accedir a la sessió de planetari.
 • L'observació amb telescopis es realitza a 10 'en cotxe del punt de trobada. Cal disposar de transport privat.
 • S'aconsella portar roba d'abric sigui quina sigui l'època de l'any. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • S'aconsella, tot i que no és imprescindible, disposar de llanterna o llum frontal de color vermell. Per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l'ús de llum blanca durant l'observació amb telescopis.
 • No està permesa l'entrada d'animals al planetari.
 • No està permesa l'entrada de menjar ni beguda al planetari.
 • L'organització es reserva el dret de suspendre l'observació amb telescopis en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una activitat alternativa.
 • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Els nens / es menors de 6 anys tenen entrada lliure (presentant DNI, passaport o llibre de família) sempre que vagin acompanyats d'un adult. A la sessió de planetari no disposaran de seient propi.
 • Durada de l'experiència: 2h

La reserva online és fins 12h abans de l'inici de l'activitat. Passat aquest termini, es pot comprar l'entrada a taquilla, segons disponibilitat, amb un sobrecàrrec de 1,20 € per entrada.

 

----------

 

 • Punto de encuentro: Plaça dels Arbres (Prades, Tarragona). Máximo 15' antes del inicio de la sesión.
 • Si llega pasada la hora de inicio de la actividad no podrá acceder a la sesión de planetario.
 • La observación con telescopios se realiza a 10' en coche del punto de encuentro. Es necesario disponer de transporte privado.
 • Se aconseja llevar ropa de abrigo sea cual sea la época del año. Prades es una población con clima de montaña.
 • Se aconseja, a pesar de no ser imprescindible, disponer de linterna o luz frontal de color rojo. Para una mejor adaptación de nuestra vista al cielo oscuro. No se permite el uso de luz blanca durante la observación con telescopios.
 • No está permitida la entrada de animales en el planetario.
 • No está permitida la entrada de comida ni bebida en el planetario.
 • La organización se reserva el derecho de suspender la observación con telescopios en caso de condiciones meteorológicas adversas. En tal caso, nuestros guías les ofrecerán una actividad alternativa.
 • Actividad accesible para personas con movilidad reducida.
 • Los niños/as menores de 6 años tienen entrada libre (presentando DNI, pasaporte o libro de familia) siempre que vayan acompañados de un adulto. En la sesión de planetario no dispondrán de asiento propio.
 • Duración de la experiencia: 2h

La reserva online es hasta 12h antes del inicio de la actividad. Pasado este plazo, se puede comprar la entrada en taquilla, sujeto a disponibilidad, con un sobrecargo de 1,20€ por entrada.Copyright © 2016 Booketea Reservation System