Llàgrimes de Sant Llorenç des del Pla de la Guàrdia (Back to the list)

Vine a descobrir el fantàstic cel de Prades, al Pla de la Guàrdia, de la mà de guies astronòmics especialitzats durant la pluja d’estels de Les Llàgrimes de Sant Llorenç.

En què consisteix l'experiència?

-Excursió al Pla de la Guàrdia des de Prades per gaudir d’una nit sota les estrelles i la pluja de meteors de les Llàgrimes de Sant Llorenç (Perseids).

-Observació amb telescopis automatitzats conduïda pels nostres guies experimentats.


A més, en aquesta sessió t'oferim:

Observació guiada de la pluja de meteors dels Perseids (Llàgrimes de Sant Llorenç) des del Pla de la Guàrdia, punt escollit per la ubicació del Centre Astronòmic Muntanyes de Prades. Un dels millors indrets de la península per observar l’univers.

----------

Ven a descubrir el fantástico cielo de Prades, en el Pla de la Guardia, de la mano de guías astronómicos especializados durante la lluvia de estrellas de Las Lágrimas de San Lorenzo. 

En qué consiste la experiencia?

-Excursión al Pla de la Guàrdia desde Prades para disfrutar de una noche bajo las estrellas y la lluvia de meteoros de las Lágrimas de San Lorenzo (Perseidas).

-Observación con telescopios automatizados conducida por nuestros guías experimentados.

Además, en esta sesión te ofrecemos:

Observación guiada de la lluvia de meteoros de las Perseidas (Lágrimas de San Lorenzo) desde el Pla de la Guàrdia, punto elegido para la ubicación del Centro Astronómico Montañas de Prades. Uno de los mejores lugares de la península para observar el universo.

Last booking 


Date

Schedule

Choose a start time

Prices

Rate Price
Selected Quantity Delete
1 x
 • No seat selected
  Class Rate
  Class Rate Quantity

  Additional services

  Service Quantity
  #

  Final price:  

   

  Final price:  


  More information

  • Punt de trobada: Botiga Prades Outdoors (cantonada del Carrer de l’Aigua amb el carrer de la Muralla - Prades, Tarragona). Màxim 15 'abans de l'inici de la sessió.
  • L'observació amb telescopis es realitza al Pla de la Guàrdia, a 1h a peu del punt de trobada. Cal estar en bona forma física. El desnivell a cobrir és de 200m amb una distancia de 6km
  • L’organització compta amb guies de muntanya titulats per a fer d’acompanyants durant tota la sortida.
  • Cal portar pícnic i aigua per al sopar.
  • S'aconsella portar roba d'abric sigui quina sigui l'època de l'any. Prades és una població amb clima de muntanya.
  • S'aconsella disposar de llanterna o llum frontal de color vermell. Per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc no es permet l'ús de llum blanca durant l'observació amb telescopis.
  • L'organització es reserva el dret de suspendre l'observació amb telescopis en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una activitat alternativa.
  • Durada de l'experiència: 5h

  La reserva online és fins 1h abans de l'inici de l'activitat. Passat aquest termini, es pot comprar l'entrada a taquilla, segons disponibilitat, amb un sobrecàrrec de 1,20 € per entrada.

  ----------

  • Punto de encuentro: Tienda Prades Outdoors (esquina de la Calle del Agua con la calle de la Muralla - Prades, Tarragona). Máximo 15 'antes del inicio de la sesión.
  • La observación con telescopios se realiza al Plan de la Guardia, a 1h a pie del punto de encuentro. Hay que estar en buena forma física. El desnivel a cubrir es de 200m con una distancia de 6 km
  • La organización cuenta con guías de montaña titulados para hacer de acompañantes durante toda la salida.
  • Hay que llevar picnic y agua para la cena.
  • Se aconseja llevar ropa de abrigo sea cual sea la época del año. Prades es una población con clima de montaña.
  • Se aconseja disponer de linterna o luz frontal de color rojo. Para una mejor adaptación de nuestra vista al cielo oscuro no se permite el uso de luz blanca durante la observación con telescopios.
  • La organización se reserva el derecho de suspender la observación con telescopios en caso de condiciones meteorológicas adversas. En este caso, nuestros guías les ofrecerán una actividad alternativa.
  • Duración de la experiencia: 5h

  La reserva online es hasta 1h antes del inicio de la actividad. Pasado este plazo, se puede comprar la entrada en taquilla, según disponibilidad, con un sobrecargo de 1,20 € por entrada.  Copyright © 2016 Booketea Reservation System