23 de Juliol: Maridatge d'estels, cerveses i llúpol a les Muntanyes de Prades (Back to the list)

Viu una posta de Sol exclusiva al peu de les plantacions de llúpol de Prades, mentre degustes un tast de cerveses gentilesa Damm comentat per una de les seves enòlogues especialitzades. A continuació, sopar amb productes km0 d'un dels millors restaurants de Prades sota el seu espectacular cel de la mà de guies astronòmics Starlight.

En què consisteix l'experiència?

  -Posta de sol al peu de la plantació de Llúpol i tast de cerveses comentada l'enòloga de Damm.

  -Sopar sota les estrelles amb productes km0, càtering d'un dels millors restaurants de Prades.

 -Xerrada astronòmica de la mà de Guies Astronòmics Starlight, amb materials audiovisuals: "Les constel·lacions d'estiu, Saturn, el senyor dels anells, i viatge per les consel·lacions d'estiu".

 -Observació de Saturn i els seus espectaculars anells amb telescopis automatitzats conduïda pels nostres guies experimentats.

--


Vive una puesta de Sol exclusiva al pie de las plantaciones de lúpulo de Prades, mientras degustas una cata de cervezas gentileza Damm comentada por una de sus enólogas especializadas. A continuación, cena con productos km0 de uno de los mejores restaurantes de Prades bajo su espectacular cielo de la mano de guías astronómicos Starlight.

En qué consiste la experiencia?

 -Puesta de sol al pie de la plantación de Lúpulo y cata de cervezas comentada la enóloga de Damm.

 -Cena bajo las estrellas con productos km0, catering de uno de los mejores restaurantes de Prades.

 -Conferéncia astronómica de la mano de Guías Astronómicos Starlight, con materiales audiovisuales: "Las constelaciones de verano, Saturno, el señor de los anillos, y viaje a las constelaciones de verano".

 -Observación de Saturno y sus espectaculares anillos con telescopios automatizados conducida por nuestros guías experimentados.


The activity is not available.

More information

Punt de trobada: Davant l'Ajuntament de Prades, Plaça Major 2, Prades. Com a molt tard 15' abans de l'inici de la sessió. s'anirà caminant fins a la plantació de llúpol (10')

 • S'aconsella portar roba d'abric. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • S'aconsella, tot i que no és imprescindible, disposar de llanterna o llum frontal de color vermell. Per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l'ús de llum blanca durant l'observació amb telescopis.
 • •L'organització es reserva el dret de suspendre l'observació amb telescopis en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una activitat alternativa.
  •Els menors de 18 anys no podran realitzar el tast de cervesa.
  •Durada aproximada de l'experiència: 4h
 • La reserva online és fins 16h abans de l'inici de l'activitat. Passat aquest termini, es pot comprar l'entrada a taquilla, segons disponibilitat, amb un sobrecàrrec de 10 € per entrada.
 • --


  Punto de encuentro: Ante el Ayuntamiento de Prades, Plaza Mayor 2, Prades. A más tardar 15 'antes del inicio de la sesión. irá caminando hasta la plantación de lúpulo (10 ')
  • Se aconseja llevar ropa de abrigo. Prades es una población con clima de montaña.
  • Se aconseja, aunque no es imprescindible, disponer de linterna o luz frontal de color rojo. Para una mejor adaptación de nuestra vista al cielo oscuro. No se permite el uso de luz blanca durante la observación con telescopios.
  • La organización se reserva el derecho de suspender la observación con telescopios en caso de condiciones meteorológicas adversas. En este caso, nuestros guías les ofrecerán una actividad alternativa.
  • Los menores de 18 años no podrán realizar la cata de cerveza.
  • Duración aproximada de la experiencia: 4h

  La reserva online es hasta 16h antes del inicio de la actividad. Pasado este plazo, se puede comprar la entrada en taquilla, según disponibilidad, con un sobrecargo de 10 € por entrada.




  Copyright © 2016 Booketea Reservation System