15 de febrer: Gran Nebulosa d'Orió i Venus (Back to the list)

Vine a descobrir el fantàstic cel de Prades de la mà de guies astronòmics especialitzats.

 

En què consisteix l'experiència?

 

-Sessió en planetari Full Dome amb les més espectaculars produccions i simulacions de l'univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight. Una experiència immersiva que no et pots perdre.

-Observació amb telescopis automatitzats i recorregut comentat i guiat  amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia. De la mà dels nostres guies experimentats.

 

A més, en aquesta sessió t'oferim:

 

Un viatge pel Sistema Solar en una immersiva sessió Full Dome. Ens acostarem als planetes, els seus satèl·lits i els racons més misteriosos del nostre Sistema Solar. Has vist amb els teus propis ulls les fases de Venus? El podràs veure a través dels nostres telescopis automatitzats. T'acompanyem en aquest viatge, que realitzarem amb els nostres guies astronòmics acreditats.

 

----------

 

Ven a descubrir el fantástico cielo de Prades de la mano de guías astronómicos especializados.

 

En qué consiste la experiencia?

 

-Sesión en planetario Full Dome con las más espectaculares producciones y simulaciones del universo comentadas en directo por nuestros Guías Starlight. Una experiencia inmersiva que no te puedes perder.


-Observación con telescopios automatizados y recorrido comentado y guiado con láser verde para las constelaciones y su mitología. De la mano de nuestros guías experimentados.

 

Además, en esta sesión te ofrecemos:

 

Un viaje por el Sistema Solar en una inmersiva sesión Full Dome. Nos acercaremos a los planetas, sus satélites y los rincones más misteriosos de nuestro Sistema Solar. ¿Has visto con tus propios ojos las fases de Venus? Lo podrás ver a través de nuestros telescopios automatizados. Te acompañamos en este viaje, que realizaremos con nuestros guías astronómicos acreditados.


The activity is not available.

Itinerary

L'activitat consisteix en una hora de sessió al planetari i tot seguit observació amb telescopis i recorregut per les constel·lacions de la mà dels nostres Guies Starlight.
L'observació amb telescopis d'ambdós horaris comença a les 19h. 
El punt de trobada és el mateix que per la sessió al planetari: Plaça dels Arbres (C/ de la Muralla 5, Prades).

Als assistents de la sessió de les 17h els quedarà una hora lliure entre la sessió al planetari i l'observació amb telescopis.


----


La actividad consiste en una hora de sesión en el planetario y a continuación observación con telescopios y recorrido por las constelaciones de la mano de nuestros Guías Starlight.
La observación con telescopios de ambos horarios comienza a las 19h.
El punto de encuentro es el mismo que para la sesión en el planetario: Plaça dels Arbres (C/ de la Muralla 5, Prades).

A los asistentes de la sesión de las 17h los quedará una hora libre entre la sesión en el planetario y la observación con telescopios.

More information

 • Punt de trobada: Plaça dels Arbres (Prades, Tarragona). Màxim 15 'abans de l'inici de la sessió.
 • Si arriba passada l'hora d'inici de l'activitat no podrà accedir a la sessió de planetari.
 • L'observació amb telescopis es realitza a 10 'en cotxe del punt de trobada. Cal disposar de transport privat.
 • S'aconsella portar roba d'abric sigui quina sigui l'època de l'any. Prades és una població amb clima de muntanya.
 • S'aconsella, tot i que no és imprescindible, disposar de llanterna o llum frontal de color vermell. Per a una millor adaptació de la nostra vista al cel fosc. No es permet l'ús de llum blanca durant l'observació amb telescopis.
 • No està permesa l'entrada d'animals al planetari.
 • No està permesa l'entrada de menjar ni beguda al planetari.
 • L'organització es reserva el dret de suspendre l'observació amb telescopis en cas de condicions meteorològiques adverses. En aquest cas, els nostres guies els oferiran una activitat alternativa.
 • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Els nens / es menors de 6 anys tenen entrada lliure (presentant DNI, passaport o llibre de família) sempre que vagin acompanyats d'un adult. A la sessió de planetari no disposaran de seient propi.
 • Durada de l'experiència: 2h

La reserva online és fins 18h abans de l'inici de l'activitat. Passat aquest termini, es pot comprar l'entrada a taquilla, segons disponibilitat, amb un sobrecàrrec de 1,20 € per entrada.

 

----------

 

 • Punto de encuentro: Plaça dels Arbres (Prades, Tarragona). Máximo 15' antes del inicio de la sesión.
 • Si llega pasada la hora de inicio de la actividad no podrá acceder a la sesión de planetario.
 • La observación con telescopios se realiza a 10' en coche del punto de encuentro. Es necesario disponer de transporte privado.
 • Se aconseja llevar ropa de abrigo sea cual sea la época del año. Prades es una población con clima de montaña.
 • Se aconseja, a pesar de no ser imprescindible, disponer de linterna o luz frontal de color rojo. Para una mejor adaptación de nuestra vista al cielo oscuro. No se permite el uso de luz blanca durante la observación con telescopios.
 • No está permitida la entrada de animales en el planetario.
 • No está permitida la entrada de comida ni bebida en el planetario.
 • La organización se reserva el derecho de suspender la observación con telescopios en caso de condiciones meteorológicas adversas. En tal caso, nuestros guías les ofrecerán una actividad alternativa.
 • Actividad accesible para personas con movilidad reducida.
 • Los niños/as menores de 6 años tienen entrada libre (presentando DNI, pasaporte o libro de familia) siempre que vayan acompañados de un adulto. En la sesión de planetario no dispondrán de asiento propio.
 • Duración de la experiencia: 2h

La reserva online es hasta 18h antes del inicio de la actividad. Pasado este plazo, se puede comprar la entrada en taquilla, sujeto a disponibilidad, con un sobrecargo de 1,20€ por entrada.

Location

Address Carrer de la Muralla, 5, 43364 Prades, Tarragona, EspañaCopyright © 2016 Booketea Reservation System